Грабіжників попросили зайти пізніше: Найгірше пограбування в історії ЄС

У бельгійському місті Шарлеруа власник магазину умовив грабіжників, які відвідали його магазин вдень, зайти пізніше, коли виручки буде більше.

Коли зловмисники повернулися, їх уже чекала поліція, передають Патріоти України.

Власник магазину на ім'я Дідьє розповів, що в його магазин з продажу електронних сигарет близько 15:00 зайшли шестеро осіб з наміром його пограбувати. "Це якийсь жарт. Це, мабуть, найгірші грабіжники в історії Бельгії", - сказав бельгієць, тому що, за його словами, грабіжники погодилися зайти пізніше після того, як він звернув їх увагу на мізерну касу в такий час.
Переговори, за словами Дідьє, тривали близько 14 хвилин. "Спочатку поштовхалися трохи. Вони спробували щось взяти. Але я їм сказав: "Хто ж о третій годині дня магазин грабує! Увечері прийдете, можна дві або три тисячі євро взяти", - розповів власник магазину.
За його словами, в поліції відмовилися вірити, що грабіжники повернуться. Однак вони все ж повернулися, причому не один раз.
Спочатку молоді люди прийшли о 17:30, за годину до закриття магазину. Дідьє сказав, що ще не час, і вони повернулися через годину, о 18:30, коли їх уже чекала поліція. Поліцейські заарештували п'ять осіб, одному вдалося втекти.
Джерело: ВВС
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...