Грабували награбоване? - Будинок судді і адвоката, який пограбували в Києві, не був задекларований

Наталя Буша працює суддею і повинна вносити своє майно в податкову декларацію. У разі, якщо будинок належить чоловікові, його потрібно декларувати.

Після збройного пограбування адвоката Андрія Буша і його дружини Наталії в Печерському районі з'ясувалося, що будинок, куди увірвалися грабіжники, які не було задекларовано, передають Патріоти України.
Наталя Буша працює суддею і повинна вносити своє майно в податкову декларацію. У разі, якщо будинок належить чоловікові, його потрібно декларувати. Однак в декларації Буші він відсутній. Серед об'єктів нерухомості вона вказала квартиру, нежитлове приміщення площею 35,3 квадратних метра, гараж та земельна ділянка. Журналісти дізналися зі своїх джерел, що будинок в Печерському районі належить батькам судді. Однак, якщо вона в ньому живе, його теж потрібно декларувати, в цьому випадку будинок вносять в категорію користування.

Нагадаємо, близько десятої вечора 30 вересня патрульним повідомили, що в будинку на Наводницькому провулку б'ють чоловіка. Невідомі забрали цінні речі і поранили господаря, а коли на місце події приїхали патрульні, кинули в них гранату і відкрили стрілянину.

Під час нападу в будинку виявилися господар, який працює адвокатом, його дитина і дружина, яка перебуває в декретній відпустці. Через вогнепальних поранень ніг чоловік потрапив до лікарні, мати з дитиною не постраждали.

Джерело: КП в Україні
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...