"Гражданская война, говорите? Российские наемники в Сирии и "шахтеры"/"трактористы" Донбасса - это одни и те же люди", - Казанський (фото)

Росія відправила до Сирії віджимати нафтові родовища для Асада "шахтарів" і "трактористів" Донбасу ... В якій країні більше заплатять - там і "хунта".

Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Алексей Шихов (Нижний Новгород), Игорь Косотуров (Асбест), Станислав Матвеев (Асбест), Кирилл Ананьев (Москва), Владимир Логинов (Калининград), Алексей Ладыгин (Рязань) – это имена российских наемников, погибших в Сирии 7 февраля.

Погибших больше, тут перечислены только те, чьи личности к настоящему времени подтверждены. И всех их объединяет то, что ранее они воевали на Донбассе против ВСУ. Из шести доказанных трупов в Сирии – все шестеро были в ОРДЛО.

Кто бы мог подумать. Оказывается, наемники, которых Россия отправила в Сирию отжимать нефтяные месторождения для Асада, и наши "шахтеры"/"трактористы" – это одни и те же люди. Причем, как выяснилось, воюют они не за убеждения и русский язык, а банально за бабло. В какой стране больше заплатят – там и "хунта". "Гражданская война" такая "гражданская"..."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...