"Гройсман "скопіпастив" бандерівське "Слава Україні!", - екс-нардеп (відео)

За словами Сиротюка, українські націоналісти мають ідейний багаж, який тепер використовує навіть діюча влада.

Юрій Сиротюк

Про це заявив директор Недержавного аналітичного центру "Українські студії стратегічних досліджень", член ВО "Свобода" Юрій Сиротюк на п'ятих Бандерівських читаннях, передають Патріоти України.

"Хочу нагадати тему перших читань - початок лютого 2014 року. Тоді взяли книжку Бандери і розповідали учасникам Революції Гідності, що революція - це не все спалити і знищити. Це якісний творчий, позитивний процес змін на користь більшості українців. На жаль, тоді до нас не дослухалися. Боялися Бандери, хоча сьогодні всі вітаються: "Слава Україні", а бойові червоно-чорні прапори активно використовуються на фронті. Навіть прем'єр-міністр скопіпастив наше рішення у попередньому парламенті і хоче ввести вітання "Слава Україні". Але бандерівщина - це не тільки зовнішні ознаки. Це думки, концепції, візія майбутнього, зокрема зовнішньополітичного", - сказав він.

Немає жодної європейської країни, яку б в умовах зовнішньої агресії ворога не рятував націоналізм, зауважив Сиротюк. "Наша національно-визвольна революція не закінчена. Вона триває як мінімум 100 останніх років", - додав "свободівець".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...