"Громадянська війна - це коли хтось у РФ відправляє п'яне і тупе г**но в погонах командувати бригадою в Горлівці?": Екс-терорист проговорився про росіян на Донбасі

Колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Безлер проговорився про росіян, яких відправляють воювати на Донбас.

Ігор Безлер

На сторінці в російській соцмережі "ВКонтакте" він розповів історію про командира бригади в Горлівці, який під час травневих свят, будучи нетверезим, відкривав стрілянину у дворі місцевого "відділу боротьби з організованою злочинністю" (ВБОЗ), передають Патріоти України.

При цьому, Безлер уточнив, що комбрига треба "відправити назад у сторону Ростова".

"Тепер з того місця, де стоять ЗСУ, вже спокійно між териконами шахт 19-20 і 21 видно будинки на Будівельнику. Але це якась дрібниця в порівнянні з святами в Донецьку. На стадіоні все красиво. А комбриг 3-ї Горлівської бригади, перебуваючи в "нірвані" ще з першотравневих свят, то чи по п'яні, чи то по недоумкуватості, нічого не бачить ... Він у змозі лише нажертися в мотлох 4 травня і відкривати стрілянину у дворі ВБОЗу", - написав Безлер.

"Може за старою традицією, як в 2014 році, нагодувати цього комбрига г**ном з відра, ... і відправити цю п'янь в офіцерських погонах назад у сторону Ростова. Виникає сумнів у розумової адекватності того, хто таке п'яне і тупе г**мо відправляє командувати бригадою в Горлівці", - додав він.

У Twitter Necro Mancer, де і цитували колишнього терориста, уточнили, що така розповідь суперечить багатьом заявам Росії про "громадянську війну" в Україні. "Громадянська війна - коли хтось в РФ відправляє п'яне і тупе г**но в погонах командувати бригадою в Горлівці, а воно там нажерлося в мотлох і відкриває стрілянину у дворі ВБОЗу", - написали в Twitter.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...