"Громадянська війна", кажете? - "Росія офіційно підтверджує свою присутність на Донбасі", - ІВУ

Факт порушення Слідчим комітетом РФ кримінальної справи в зв'язку з вибухом в Донецьку, де був знищений ватажок терористів "ДНР", може вказувати на те, що серед постраждалих або жертв є громадяни РФ.

На це звернула увагу інтернет-спільнота «Інформаційні війська України», передають Патріоти України.
Як повідомлялося раніше, Слідчий комітет Російської Федерації порушив кримінальну справу за статтею «Акт міжнародного тероризму, який спричинив заподіяння смерті людині» (361 КК РФ). Згідно російським законам, ця стаття застосовується тільки в тому випадку, якщо потерпілі є громадянами РФ.
Зокрема, ч.1 ст. 361 КК РФ говорить: «Совершение вне пределов территории Российской Федерации взрыва, поджога или иных действий, подвергающих опасности жизнь, здоровье, свободу или неприкосновенность граждан Российской Федерации в целях нарушения мирного сосуществования государств и народов либо направленных против интересов Российской Федерации, а также угроза совершения указанных действий».

Джерело: Donpress
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...