Громадянина Фінляндії викинули з вікна одеської багатоповерхівки

Зараз потерпілий із закритими переломами обох п’яток перебуває у медичному закладі.

У центрі Одеси з вікна викинули громадянина Фінляндії. Як повідомляє прес-служба поліції області, його життю нічого не загрожує, передають Патріоти України.

Встановлено, що тілесні ушкодження чоловік отримав, перебуваючи в гостях у квартирі одесита після сварки з друзями господаря оселі. Останні, застосувавши до іноземця фізичну силу, викинули його з балкону квартири, розташованої на другому поверсі будинку.

Попередньо вказану подію правоохоронці кваліфікують за ознаками ст. 122 Кримінального кодексу України. Зараз вживаються заходи по встановленню осіб правопорушників. Після отримання висновків судово-медичної експертизи буде прийнято остаточне процесуальне рішення. Триває слідство.

Як повідомляють місцеві журналісти, іноземцем, якого викинули з вікна, є 38-річний громадянин Фінляндії Микола С. Конфлікт з місцевими стався вночі на Єлісаветинській вулиці Одеси. Як повідомили джерела в поліції, його доставили в ГБК №1 з переломом ніг і тазу. Лікарям чоловік розповів, що його викинули з вікна другого поверху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...