Гроші є: Розпочинається добудова довгоочікуваного мосту через Дніпро у Києві

Будівництво Подільсько-Воскресенського мосту в Києві відновлять вже нинішнього року.

Про це вдалося дізнатися завдяки тендеру сервісу публічних закупівель ProZorro, повідомляє Національний промисловий портал, передають Патріоти України.

В опублікованій ProZorro інформації йдеться про договорі, укладеному 20 липня КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» і ТОВ «Еко-Буд-Трейд». Він має на увазі виконання будівельних робіт на суму 444,6 млн гривень.

Відзначається, що до 20 липня 2018 року мають збудувати лівоповоротний з’їзд та укріпити тимчасові опори ділянки над Дніпром МО-1, МО-2, МО-3, МО-4.

Гарантійний строк на основні несучі конструкції (у т. ч. штучні споруди) та інженерні комунікації становить 10 років, на будівельно-монтажні роботи (у т. ч. дорожній одяг проїздів і тротуарів) – 5 років, на світлофорні об’єкти та елементи організації дорожнього руху – 3 роки.

Фінансування передбачено порівну в цьому та наступному роках. На заробітну плату піде 11,07 мільйона гривень, тобто трохи більше 2% загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще майже піввідсотка – 1,81 мільйона гривень.

Закупівлю провели за переговорною процедурою для уніфікації, оскільки вберезні “Еко-Буд-Трейд” став генпідрядником цього будівництва, вигравши два тендери на 6,1 мільярда гривень.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...