"Грибы", Ані Лорак, LOBODA і Гнойний: ТОП-10 найпопулярніших відео серед українців

Стало відомо, що дивилися на популярному відеохостингу в 2017 році в Україні і світі.

YouTube назвав найпопулярніші відео 2017 року в світі та Україні. Про це розповіли у прес-службі Google, передають Патріоти України.

Найпопулярніші відео і музичні кліпи 2017-го були відібрані на основі кількості і часу переглядів, кількості пересилань, коментарів, лайків і т. д.

В сумі 10 найпопулярніших трендових відео року зібрали понад 633 млн переглядів. Крім того, на YouTube популярні вже не перший рік різноманітні шоу талантів - America's Got Talent, Britain's Got Talent, The Voice та інші. У 2017 році кліпи з цих шоу подивилися понад 2,8 млрд разів.

Серед музичних відео в 2017 році був побитий рекорд по кількості переглядів кліпу Psy "Gangnam Style", який тримався 5 років. Тепер лідером за переглядами є "Despacito" у виконанні Luis Fonsi.

У десятку найпопулярніших музичних відео цього року увійшли пісні від артистів з Пуерто-Ріко, Колумбії, Франції, Іспанії, Куби, США і Великобританії.

А от в Україні у 2017 році найчастіше дивилися кліпи гурту "Грибы" та інших популярних виконавців. Топ-10 музичних відео 2017 року в Україні:

1. Грибы – "Тает Леед"

2. Время и Стекло – "На Стиле"

3. Luis Fonsi ft. Daddy Yankee – "Despacito"

4. Ed Sheeran – "Shape of You"

5. LOBODA – "Случайная"

6. Потап и Настя – "Я......Я"

7. Miyagi, Эндшпиль Ft. Рем Дигга – "I Got Love"

8. Мот feat. Ани Лорак – "Сопрано"

9. MOZGI – "Атятя"

10. DZIDZIO – "Банда-Банда"

Що стосується самих популярних не музичних відео року на YouTube, то серед українських користувачів є популярним дитячий і комедійний контент, а також телевізійні шоу. Топ-10 найпопулярніших відео в Україні у 2017 році:


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...