Гриценко, Садовий, Вакарчук, Чумак, Гнап: На користь кого жертвує президентськими амбіціями мер Глухова Терещенко

Виборча президентська кампанія в Україні тільки набирає обертів, а деякі потенційні кандидати вже заявляють про небажання "продовжувати бій" за голоси потенційних виборців.

Мішель Терещенко

Міський голова Глухова Мішель Терещенко заявив про те, що не балотуватиметься на головну менеджерську посаду в Україні. Але зате пообіцяв "повернутися у велику політику" на виборах парламентських. І розповів, кого з кандидатів хоче підтримати. Про це градоначальник Глухова написав на своїй офіційній сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він зізнався, що йшов на вибори для перемоги, а не заради того, щоб стати ще одним технічним кандидатом. Та й влада для нього самоціллю не є, а лише "можливістю для системних зміни в країні".

Але за три місяці до виборів, до Терещенка прийшло розуміння, що президентський пост виявився для нього "міцним горішком" - у нього, як видно, з'явилися сумніви в шансі на перемогу. "Оцінюючи реально сьогоднішню ситуацію і вивчивши дані різних соціологічних досліджень, я розумію, що шанси перемогти на президентських виборах з ресурсом і організаційною структурою, яку ми спільними з вами зусиллями за ці два місяці змогли побудувати, у мене мінімальні. Моєму "прагненню до суспільної користі" потрібно мати або набагато більше часу, або величезний фінансовий ресурс", - пише градоначальник.

Він додає, що готовий підтримати одного з п'яти політиків, багато з яких вже виявили бажання балотуватися. Підтримка Терещенка дістанеться найбільш рейтинговому з цього списку. Йдеться про Гриценка, Садового, Вакарчука, Чумака і Гнапа.

Також він закликав і інших однодумців послідувати своєму прикладу, відмовившись від участі у виборах, щоб не розпорошувати голоси потенційних прихильників.

Що стосується своїх планів, то Мішель Терещенко зізнався, що найближчим часом присвятить себе формуванню команди для участі у виборах парламентських.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...