Гриценко викликав Тимошенко на "дуель" через Конституцію (відео)

Екс-міністр оборони України, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко запросив лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко взяти участь у відкритих дебатах у прямому ефірі.

Про це Гриценко написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України. Тема дебатів - нова Конституція України, - уточнив політик. "Замість монологів або закулісних домовленостей про зміст Основного Закону", - зауважив він.

Анатолій Гриценко нагадав про те, що 9 років тому Тимошенко вже пропонувала внести зміни до Конституції, що передбачають обмеження повноважень президента і створення посади канцлера "як ключової фігури в системі виконавчої влади".
"Зараз цю ідею Тимошенко підтримує команда Яценюка, напевно, з радістю підтримає і олігархат, потужно представлений в парламенті", - спрогнозував він.

У цьому контексті політик заявив, що його особиста позиція з цього питання - "абсолютно протилежна". "Протистояння двох центрів виконавчої влади має бути скасовано, але іншим шляхом, і ключовою фігурою повинен бути всенародно обраний президент".

Він також гарантував Тимошенко "повагу і толерантність до іншої думки", якщо такі дебати відбудуться.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...