Губа - не дура: Кличко розповів, як каратиме за неправильне паркування

За словами столичного градоначальника, столична влада "два роки чекала на законопроект з Верховної Ради", через що не було можливості штрафувати безвідповідальних водіїв.

Мер Києва Віталій Кличко розповів про майбутнє посилення покарань за порушення правил парковки в столиці, передають Патріоти України.

За його словами, столична влада "два роки чекала на законопроект з Верховної Ради", через що не було можливості штрафувати безвідповідальних водіїв.

"Зараз закон буде вступати в силу, і ми почнемо наводити порядок. Можу сказати безвідповідальним водіям: паркуватися під знаками Зупинка заборонена буде коштувати дуже дорого, - пообіцяв Кличко. - Більше 1,5 тис. грн, якщо машини блокують проїзд".

При цьому додатково доведеться оплачувати евакуацію автомобілів, якщо потрібно буде їх підняти і перевезти на штрафмайданчик. "Ми почнемо евакуювати машини, які блокують дві смуги руху з лівого і правого боку, - заявив мер. - Сьогодні кожна київська вулиця заблокована автомобілями. Вони звужують вулицю, не дають можливості для руху громадського транспорту. Також нам потрібно робити стоянки для автомобілів. У центральній частині міста будемо заходити під землю і будувати багатоповерхові паркінги".

Джерело: Новое время
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...