"Гучний секс з ароматом канабісу": У Британії розповіли про ''кілерів'' Скрипаля

Підозрювані у замахові на екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку Юлію Олександр Петров і Руслан Боширов вели себе некультурно і на них скаржилися клієнти готелю City Stay Hotel у Лондоні, де вони зупинилися.

Так, очевидці повідомили, що з їх номера постійно лунали гучні звуки, пише Daily Mail, передають Патріоти України.

"Із двомісного номера з окремими ліжками Петрова і Боширова к двозірковому готелі City Stay Hotel к Східному Лондоні доносилися запахи канабісу", - розповіли усіди.

Крім того, чоловіки нібито привели в готель повію, з якою у них був "гучний секс". "Там була жінка - швидше за все, повія. У них був секс. Однозначно. Я чув, що у них дійсно був гучний секс, причому дуже довгий час", - говорить один із сусідів по номеру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...