ГУЛАГ та підвали "Лубянки" зачекалися: "Козачий генерал" створює всеросійський реєстр внутрішніх "ворогів народу"

Дефініція "ворог народу" має в Росії "чіткі юридичні форми і стала частиною міжнародного права", заявляють у козацтві Рязанської області РФ.

Андрій Даценко

У РФ за 60 млн руб. (приблизно 28 млн грн) створюють Всеросійський єдиний реєстр "ворогів народу". Про це заявив "козачий генерал" ("отаман") Андрій Даценко, повідомив 28 липня у своєму блозі координатор з інформаційної роботи козацтва Валерій Розанов, передають Патріоти України.

Реєстр, який козаки назвали "Патріот", "буде містити відомості про осіб, які сповідують ліберальні цінності чи дотримуються радикального західництва". Розанов пише, що до бази даних буде потрапляти інформація про проведення або підготовку протестних виступів, на підставі чого державі будуть рекомендувати "не витрачати бюджетних грошей на цих осіб, провайдерам – відмовляти їм у доступі до інтернету".

Козаки також пообіцяли відстежувати контакти працівників державних і муніципальних установ з особами зі списку "ворогів народу" і "за необхідності ухвалювати відповідні кадрові рішення".

"Дефініція "ворог народу" має чіткі юридичні форми і стала частиною міжнародного права. "Ворогом народу" називають всякого, хто посягає на повалення режиму, кого було викрито у військовій зраді або у змовах, хто займався економічним саботажем, підкуповував посадових осіб, зловживаючи службовим становищем, поширював дезінформацію і крав із бюджету", – ідеться в повідомленні.

Гроші на створення реєстру козаки сподіваються одержати з державного бюджету РФ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...