І де ж тут справедливість? - Лікар, яка відмовилася надати допомогу ветерану АТО, пішла на підвищення

Лікар Національного інституту раку Анна Губарєва, яка відмовилася лікувати ветерана АТО з Кропивницького Віталія Драгана, після гучного звільнення була відновлена на роботі і навіть отримала підвищення.

Тепер вона секретар Комісії з питань етики при Інституті, яка відповідає за узгодження проведення клінічних випробувань, розповіли в "Центрі протидії корупції", передають Патріоти України.

Активісти також опублікували копію відповідного наказу директора Інституту.

Зазначається, що згідно з документами, оприлюдненими нещодавно частиною фармацевтичних компаній, тільки за останні 3 роки Олена Колесник, директор Інституту раку, отримала разом з кількома колегами, деякі з яких навіть не мають медичної освіти, 1,6 млн грн за клінічні випробування ряду фармацевтичних компаній.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...