"Эй, парни, вы там от реальности оторвались?!": Бутусов вказав НАБУ на "промахи" у скандальній справі щодо оборонки

Національне антикорупційне бюро України мало розслідувати розкрадання в "Укроборонпромі" ще у 2017 році.

Таку думку висловив український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook. Це була його реакція на заяви НАБУ про маніпуляції представників ЗМІ, передають Патріоти України.

"Это просто какой-то позор. НАБУ попрекает журналистов "Наші гроші" в "манипуляции"! Эй, парни, вы там от реальности оторвались?! Во-первых, в октябре 2017-го Бигус впервые сделал сюжет "Бронедрузі" про аферы "Оптимумспецдеталь", и у вас на тот момент записи разговоров своих сотрудников с Рогозой уже были, и вы ничего не сделали для расследования этой ситуации и не дали ей оценку! Через полтора года Бигусу передали еще и переписку сотрудников НАБУ и Рогозы, которая у вас была уже раньше!" — заявив він.

Також Бутусов звернув увагу на те, що у справі є записи, які говорять про можливу причетність групи працівників НАБУ до корупційного злочину.

"Но за два года с момента получения записей НАБУ этим записям никакой процессуальной оценки не дало...Это реально похоже на попытку сокрытия информации! Это вы - правоохранительный орган, были обязаны затребовать все эти данные по делу и расследовать, а не Бигус", — вважає журналіст.

На його думку, керівників, які не провели розслідування необхідно для початку усунути від роботи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...