І трупи російських найманців: У мережі вперше опубліковане відео з місця розгрому колони військових підрозділів РФ армією США

Крім знищених російських найманців видно підбиту бронетехніку і зруйновані будівлі, в яких намагалися сховатися російські солдати.

У мережі вперше опубліковане відео з місця розгрому колони російських військових підрозділів армією США, на якому показано, як бійці одного з курдських підрозділів збирають трупи російських найманців, що залишилися після удару американців, передають Патріоти України.

Крім знищених російських найманців видно підбиту бронетехніку і зруйновані будівлі, в яких намагалися сховатися російські солдати. В околицях точки розгрому помітно розкидану стрілецьку зброю і автомати Калашникова.
Нагадаємо, американські ЗМІ повідомили, що росіяни намагалися захопити нафтовий завод курдів, однак командування армії США прийняло рішення завдати удару по росіянам.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...