І це було 7-8 діб тому: "Очень бледный. Плохо соображал. Не ходит", - російський адвокат про Сенцова (відео)

Згідно зі словами адвоката, Сенцов раніше обговорював з начальником медичної частини примусове годування. Політв'язень планував його після того, як настане друга криза.

Українського режисера, незаконно засудженого в Росії Олега Сенцова тиждень тому відвідував його адвокат Дмитро Дінзе, про що розповів сам правозахисник, передають Патріоти України.
Згідно зі словами адвоката, Сенцов раніше обговорював з начальником медичної частини примусове годування. Політв'язень планував його після того, як настане друга криза. Адвокат уточнив, що перша криза була на 26-й день голодовки. Правозахисник зазначив, що під «годуванням» мається на увазі прийом білково-вітамінної суміші, схожої на дитяче харчування. Дають її тим, хто деякий час продовжує голодування і не може приймати нормальну їжу. Але поки що Сенцова примусово не годують.
Дінзе також зазначив, що на той момент, коли він у нього був, це було тиждень тому, українець знаходився в стабільному стані. Єдине, що дуже блідий. Як то кажуть, мозок не отримує достатньо поживних речовин, він досить погано розумів. Намагається перебувати в медичній частині, в основному лежати. Не ходить, як правило. Каже, що це досить важко і енергозатратно», - підкреслив правозахисник.

Крім того він повідомив, що двічі до Сенцова приїжджали лікарі, які контролювали його стан і вітамінний «коктейль», який йому вводять. Наостанок він зазначив: «До нього щодня приходять люди в погонах, так скажемо, не менше полковника, і переконують його знятися з голодування. Він каже, цей цирк проходить по колу практично кожен день з ранку до вечора. «Я стою на своєму, намагаюся особливо багато не спілкуватися з цими людьми, бо не цікаво». Вони ніякої конкретики не пропонують і їх всі візити спрямовані, грубо кажучи, тільки проконтролювати, як він там».

Джерело: 112 Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...