"І вставлять туди квіточку": Макаревич розповів "секрет творчого успіху" Кобзона

Радянський і російський артист Йосип Кобзон, який помер 30 серпня, багато років тому порадив лідеру гурту "Машина времени" Андрію Макаревичу підставити заднє місце владі для досягнення успіху.

Андрій Макаревич і Йосип Кобзон

Спогадами музикант поділився в коментарі росЗМІ, зазначивши, що Кобзон багаторазово намагався організувати виступ колективу в столиці РФ, передають Патріоти України.

"Між нами були дуже хороші стосунки. Ми коли працювали ще в "Росконцерті", він приходив кілька разів на художні наради. Намагався безуспішно нам пробити право на виступи в Москві. Нічого, правда, з цього не вийшло", - розповів Макаревич.

За його словами, Кобзон намагався допомогти музикантам. Крім того, у нього була цілком певна ідеологія. "Він мені пояснював, що якщо ми хочемо нормально існувати, треба владі підставити дупу - тоді вони вставлять туди квіточку. А я йому сказав, що я не хочу нікому підставляти дупу, включаючи владу. Він сказав: "Ну, важко вам буде", - згадав Макаревич.

Джерело: Обозреватель

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...