"І вставлять туди квіточку": Макаревич розповів "секрет творчого успіху" Кобзона

Радянський і російський артист Йосип Кобзон, який помер 30 серпня, багато років тому порадив лідеру гурту "Машина времени" Андрію Макаревичу підставити заднє місце владі для досягнення успіху.

Андрій Макаревич і Йосип Кобзон

Спогадами музикант поділився в коментарі росЗМІ, зазначивши, що Кобзон багаторазово намагався організувати виступ колективу в столиці РФ, передають Патріоти України.

"Між нами були дуже хороші стосунки. Ми коли працювали ще в "Росконцерті", він приходив кілька разів на художні наради. Намагався безуспішно нам пробити право на виступи в Москві. Нічого, правда, з цього не вийшло", - розповів Макаревич.

За його словами, Кобзон намагався допомогти музикантам. Крім того, у нього була цілком певна ідеологія. "Він мені пояснював, що якщо ми хочемо нормально існувати, треба владі підставити дупу - тоді вони вставлять туди квіточку. А я йому сказав, що я не хочу нікому підставляти дупу, включаючи владу. Він сказав: "Ну, важко вам буде", - згадав Макаревич.

Джерело: Обозреватель

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...