"Я б його в порошок стер!", - легендарний голкіпер розкритикував колишнього партнера по команді

Екс-голкіпер Динамо Олександр Шовковський в своєму Facebook розкритикував поведінку захисника киян Євгена Хачеріді в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти Лаціо.

Раніше наставник київської команди Олександр Хацкевич заявив, що Євген Хачеріді відмовився виходити на заміну в матчі, тому що не був упевнений у своїй можливості зіграти на позиції лівого центрального захисника, передають Патріоти України.

Олександр Шовковський розкритикував поведінку захисника команди, заявивши, що йому "не місце в команді".

"При мені, коли я ще грав у команді, Хачеріді собі такого б не дозволив. Бо знав, що йому з'являтися мені на очі після цього не варто. Я б його в порошок стер. Женя, напевно, вже забув, як після його чергового видалення в домашньому матчі, де він одну з жовтих карток отримав за розмови з арбітром, я попередив і сказав, що якщо таке ще раз повториться і при цьому команда від цього не дорахується очок, я при всіх в роздягальні його розірву на частини", - написав легендарний воротар Динамо.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...