"Я більше не витримаю", - Луценко хоче піти з ГПУ, але не піде

Прес-секретар Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко спростував чутки про можливу зміну керівництва відомства.

Про це 13 грудня він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Останнім часом у деяких засобах масової інформації почали поширюватися чутки про можливі зміни найближчим часом у керівництві Генеральної прокуратури. Повідомляємо, що це не відповідає дійсності, усі представники ГП продовжують працювати у звичайному режимі", – зазначив Лисенко.

Генеральний прокурор Юрій Луценко в інтерв'ю "Фактам ICTV", яке опублікували 12 грудня, розповів, що "сподівається відпочити навесні 2018-го".

"Великою мірою те, що міг як політик дати прокуратурі, я дав, – внутрішньо реформував і зарядив новим підходом до закону. Але останнім часом відчуваю масовану атаку, зокрема і на мене особисто, якою хочуть довести, що прокурор усе ж таки має враховувати політичні та навіть геополітичні реалії. У зв’язку з цим я залишаюся, щоб довести зворотнє – прокуратура повинна бути незалежним виконавцем закону", – пояснив він.

У травні глава ГПУ припускав, що може піти у відставку до кінця 2017 року або щонайбільше – до квітня 2018-го.

"Я більше не витримаю", – зізнався тоді він.

Луценко обіймає посаду генпрокурора з 12 травня 2016 року.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...