"Я буду стріляти в будь-кого, хто прийде в мій будинок взяти мене в рабство", - Кравчук про майбутнє взаємин України і Росії

Перший президент України Леонід Кравчук заявив, що хотів, щоб після повернення Росією окупованих територій Донбасу і Криму взаємини двох країн стали добросусідськими.
Перший президент України Леонід Кравчук

Відповідну заяву Кравчук зробив в інтерв'ю "Фактам", передають Патріоти України.

"По-перше, тому що межі такої протяжності, як українсько-російська, у нас немає більше ні з однією державою. По-друге, 22 відсотки українського населення - це росіяни. Російською мовою говорить майже половина українців. Історія наша пов'язана століттями", - зазначив екс-президент.

Однак, якщо Москва не зрозуміє головного - що силою змусити Україну підкоритися вже неможливо, то українцям доведеться битися до останнього.

"У мене багато особистої зброї, і я буду стріляти в будь-кого, хто прийде в мій будинок взяти мене в рабство. Я буду стріляти до останнього, поки мене не знищать. І так буде робити кожен українець. Якщо Росія будує плани підпорядкувати собі Україну, то вона приречена", - резюмував Кравчук.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...