"Я гордий, що маю честь боротися за цю націю": Добровольці привітали українців зі святом (відео)

Воїни із зони АТО привітали українців з Днем добровольця та розповіли, чому опинилися на передовій.

"Допоки наша країна воює з москалями, я не заспокоююсь і битиму їх. Тому вітаю усіх, кому не байдужа доля його країни. Хто добровільно взяв у руки зброю і не полишає її", - каже Андрій. На передовій з 2015 року, брав участь у боях за селище Піски, - йдеться в сюжеті Gazeta.ua, передають Патріоти України.

"У мене є маленький син, він знає, що його тато воює, всім розказує. Я теж гордий, що маю честь боротися за цю націю. Майже кожен день: вбиті українські бійці і поранені. Кожного дня обстрілюють наші позиції. Допоки таке триває, я не покину зону бойових дій", - говорить Олег. У зоні АТО з часу боїв за селище Кримське.

"Чужих дітей на цій війні не має. Вони всі наші, тому, я і знаходжусь тут, щоб допомогти цим хлопчикам і дівчатам, які готові віддати останнє за нас - своє життя", - розповідає Тетяна. У зону АТО почала їздити з самого початку війни. Спершу – волонтером, потім виконувала обов'язки парамедика у ДУК.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...