"Я не хочу так жить": Зеленський розповів, чому йде в політику (відео)

Актор зазначив, що Президентом України повинна бути просто порядна людина.

Знаменитий гуморист студії "Квартал 95" Володимир Зеленський в ексклюзивному інтерв'ю Дмитру Гордону розповів чому йде у велику українську політику, передають Патріоти України з посиланням на відео на Facebook.

"У меня разочарование во всей власти и в нем в частности (Порошенко - ред.). Он гарант, он руководитель значит на него ударение самое большое. Да я не хочу так жить. Мне не нравится. Мне не нравится, что так будут жить мои дети. Мне не наплевать как будут жить мои внуки. Мне не все равно... Президентом Украины должен быть просто порядочный человек. Все", - заявив Зеленський відповідаючи на питання чому йде в політику.

У коментарях велика кількість передплатників підтримує ініціативу артиста йти на президентські вибори 31 березня 2019 року.
"Надо сделать все что бы не было второго тура, поднимайтесь все голосовать, не ленитесь, Вова, Одесса только за ЗЕ!", - написала Тетяна.
"Согласна с ним на все 100%, однако большие деньги и власть портят людей надеюсь с Зеленским этого не произойдёт", - додала Міла.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...