"Я не міг дихати!": Зірковий тренер розповів, як ледь не помер у ящику з брудною білизною

​Знаменитий тренер Жозе Моуріньо, який отримав солідну компенсацію за дострокове розірвання контракту з «Манчестер Юнайтед», вперше після звільнення з'явився на людях.

Великий Жозе поспілкувався з журналістами в студії телеканалу beIN SPORTS, передають Патріоти України.

Зокрема, тренер зізнався, що ховався в ящику з брудною білизною в 2005 році, щоб обійти дискваліфікацію УЄФА в матчі ¼ фіналу Ліги чемпіонів проти «Баварії», коли ще очолював інший клуб світового рівня «Челсі». «Так, я справді був у ящику. Не пам'ятаю, як прийшла в голову ця ідея. Мені потрібно було знаходитися поруч з гравцями, і я зробив це. Я прийшов в роздягальню вдень. Був там приблизно з 12:00, а матч о 19:45. Мене ніхто не бачив, я сидів в роздягальні і чекав приїзду команди.

Проблема одна - як вийти зі стадіону. Наш адміністратор Стюарт поклав мене в цей великий металевий ящик. Кришка була трохи прочинені, так що я міг дихати. Але коли Стюарт вийшов з роздягальні, за ним пішли співробітники УЄФА. Тоді він закрив ящик. Я не міг дихати! Коли він, нарешті, відкрив кришку, я мало не помирав. Серйозно", - розповів Жозе Моуріньо.

Також португальський фахівець повідомив, що після відходу з «Манчестер Юнайтед» вже відхилив три пропозиції про роботу. «Я задоволений цими тижнями після виходу з «МЮ». Проводжу час так, як зазвичай у мене не виходить. Мене вже запросили на хокейний суперматч в Росію - для мене таке вперше.

Але я знаю себе. До кінця березня це почне мене обтяжувати. Я знаю свою природу. Я вже відмовився від трьох варіантів, бо не відчував, що це те, чого я хочу
У будь-якому випадку, я маю намір продовжувати тренувати. Я ще досить молодий, хоч і досить довго у футболі. В кінці січня мені виповниться 56 років. Я входжу до числа тих, хто належить до футболу вищого рівня, і збираюся на цьому топ-рівні залишитися", - заявив португальський тренер.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...