"Я несу людям свет и добро!": Оскандалений співак пояснив свої виступи в Росії свідомою і виваженою позицією

Співак Сергій Бабкін, чий концерт у Львові було відмінено через відмову артистом визнати РФ країною-агресором, заявив, що виступає у Росії, щоб пробудити в людях доброту.

Сергій Бабкін

Про це свідчить пост на його сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Я не припинив свою гастрольну діяльність у Росії в 2014 році. Це непопулярна, але виважена позиція. По-перше, я вважаю, що 10 тисяч осіб, які хором співають пісні українською мовою у самому центрі Москви - це перемога України. Ми не представники шоу-бізнесу, і не розважальна група. Як артист, кожен раз я виходжу на сцену не для того, щоб потішити своє самолюбство або чиєсь, а для того, щоб пробудити в серці кожної людини доброту, світло та людяність", - написав музикант.

За словами Бабкіна, він не грає у Росії для політиків та еліти, він грає для простих людей, які після концерту просять вибачення за дії своєї влади.

"Ми вважаємо неймовірно важливим під час засилля пропаганди підтримувати цих людей і показувати їм справжню Україну, а не ту, яку їм показують у їхніх телевізорах", - пояснив співак.

Також він заявив, що їздить до Росії не заради грошей. "Це не так, а частина зароблених грошей я завжди передавав на благодійність ще до того, як це стало популярним. Але вважаю, що благодійності потрібно тиша, вона не терпить освітлення і для мене неприйнятно фотографувати і виставляти на загальний огляд все те, що я передаю у дитячі будинки та в зону АТО. Крім того, заробляючи гроші в Росії ми інвестуємо їх у розвиток українського мистецтва, оскільки весь запис альбомів, зйомка кліпів, продакшн виконуються українськими фахівцями і в Україні", - додав Бабкін.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...