"Я працюю": Парламентські "кнопкодави" розповіли, чому порушують закон у Раді

Народні обранці регулярно порушують закон на прохання колег.

Депутати-"кнопкодави" назвали причини, які штовхають їх на порушення закону в Верховній Раді, передають Патріоти України.

"Я голосую за інших нечасто. Роблю це на прохання колег. І як виняток. Наприклад, коли колега вносить доповнення до законопроекту, бере участь у першому читанні, але під час розгляду документа у другому читанні має більш важливі справи в окрузі і не може бути. Чому я не можу проголосувати за нього? Я ж не роблю це проти його волі. Так, я розумію, що це порушення. На мою думку, якщо б за більшість законів, потрібних країні, не голосували чужими картками, то цих законів взагалі б не було", - вважає Андрій Шинькович з БПП.

Антон Яценко з "Відродження" підтримує в цьому питанні свого колегу. "Нас люди вибирають для того, щоб парламент працював. У сесійній залі буває 150 депутатів, хоча зареєстровано 300. Так що, в такому випадку Верховна Рада не повинна працювати?" – обурився він.

"Я ходжу на роботу і працюю. Ви питайте тих, хто не ходить на роботу, чому вони так себе ведуть. Країні потрібні реформи. Так що, через недобросовісних депутатів, які ігнорують засідання Ради (звичайно, є й такі, які пропускають з поважних причин), нам не приймати важливі закони? Не бачу страшного гріха в тому, що голосував за колег. Я працюю, і мені за це не соромно", - заявляє Олександр Урбанський з БПП.

Джерело: Експрес
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...