"Я працюю з 14 років. І вставав я в чотири години ранку", - нардеп прокоментував коштовний подарунок своїй дівчині (відео)

Народного депутата з фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Рибалку не дивує коштовність подарунку для своєї нареченої Анастасії Байбородіній - світлину на екранах Таймс-Сквер у центрі Нью-Йорка.

Про це йшлося у програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

На коментар ведучої: "Зважаючи на зарплатню народного депутата і 1,5 тисячі доларів - багато", нардеп відповів: "Я працюю з 14 років. Все, що я заробив, заробив цими руками. І вставав я в чотири години ранку. І я цим пишаюся".

Рибалка розповів, що познайомився з нареченою на морі. "Не в Україні, за межами. Коли - не скажу. Там було літо", - заявив він.

Сама Байбородіна розповіла, що займається інвестиціями. "Зараз дуже актуально - криптовалюта, біткоіни. Мені до душі біржі і акції", - сказала вона.

"Дуже скромна персона, вона знає п'ять мов - французьку, іспанську, англійську, українську і російську. Грає на фортепіано і не тільки "Мурку", - зауважив про свою кохану Рибалка. Хобі Байбородіної є пауерліфтінг.

За даними програми, Рибалка розлучений.

Торік у грудні стало відомо, що народний депутат від Радикальної партії Сергій Рибалка розмістив фото своєї дівчини Анастасії Байбородіної на екранах Таймс-Сквер у центрі Нью-Йорка. На деяких зображений і сам нардеп. Послуга коштує $1,5–$3 тис., залежно від тривалості показу слайда на великому моніторі. Світлини були на чотирьох екранах. Так привітав Байбородіну з днем народження. Пізніше дівчина заявила, що це презент від матері, а Рибалка "всі свої гроші заробив чесно".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...