"Я просто хотів, щоб вона одяглася": Суд Австрії засудив до п'яти місяців ув'язнення уродженця Дагестану (відео)

24-річного Шаміля обурило те, що відпочиваюча на березі озера жінка була топлес.

Суд Австрії засудив до п'яти місяців ув'язнення уродженця Дагестану, який зажадав у австрійця «одягнути свою жінку» і погрожував її згвалтувати, передають Патріоти України з посиланням на «Кавказ.Реалії».

Інцидент стався минулого літа. 24-річний Шаміль разом з товаришами ходив на березі озера Кальтенлойтгебен в Нижній Австрії. Там чоловіки натрапили на відпочиваючу молоду пару. Їх обурило те, що жінка при цьому була топлес. Не звертаючись безпосередньо до неї, чоловіки звернулися до її супутника і зажадали від нього змусити жінку негайно одягнутися.
На відео, яке знімав австрієць, видно, як обвинувачений агресивно вимагає його «одягнути свою жінку». В іншому випадку «блюститель моралі» погрожує її згвалтувати. А чоловіка кавказці обіцяють скинути в яр. Розмовляючий німецькою з акцентом бородатий молодий чоловік в словесній суперечці з чоловіком-австрійцем пояснює свою вимогу тим, що йому заважає вид жінки, яка «недостатньо одягнена». На питання австрійця, чому б йому в такому разі не відвернутися, чоловік погрожує згвалтувати і його. Це відео за лічені дні переглянули десятки тисяч людей.

Відзначається, що інцидент, можливо, так і залишився б невідомим широкому загалу, але австрієць виявився відомим фотографом і блогером Томасом Бусеком. Він примудрився потайки зняти те, що відбувається на камеру свого мобільника. Пару місяців по тому він опублікував відео в Facebook.

Після того, як це відео було опубліковано, в соціальних мережах піднявся небувалий шум. Під тиском громадськості поліція оголосила 4 кавказців, зображених на відео, в розшук. При цьому самому потерпілому і його супутниці навіть не довелося написати заяву.
Борців за шаріат затримали невдовзі після публікації відео. Як тільки з'ясувалося, що вони громадяни Росії і при цьому ще й шукають політичний притулок в Австрії, в пресі за звичкою назвали їх чеченцями. І тільки на суді з'ясувалося, що насправді троє затриманих були родом з Дагестану, а один і зовсім з Афганістану. Втім, трьох з групи моралістів поліція від кримінальної відповідальності звільнила. Вони, як показало слідство, всього лише були присутні при інциденті. А смішки і улюлюкання згідно із законом не заборонені.
На суді 24-річний обвинувачений на ім'я Шаміль свою провину заперечував. За його словами, він не мав наміру гвалтувати жінку. «Я чоловік, я слабкий. Я не міг змусити себе не дивитися на неї. Я просто хотів, щоб вона одяглася», - сказав він судді на питання про мотиви.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...