"Я вас не повезу": У Чернівцях водій маршрутки вигнав із салону бійця АТО

Водій відмовився пояснювати, чому так вчинив.

У Чернівцях учасника бойових дій на сході України висадили з маршрутки, при цьому водій поводився по-хамськи. Про це розповів ветеран АТО Микола Віконський, передають Патріоти України.

"Показую посвідчення водія маршрутки, а він відразу агресивно говорить: "Я вас не повезу". І він за плече красиво випровадив на вулицю", - говорить Віконський.

За словами чоловіка, він викликав правоохоронців, однак водій маршрутки нахамив навіть поліцейським. Також він відмовився пояснювати, чому так вчинив. Контролери руху склали на водія протокол за відмову перевозити учасника бойових дій, при цьому він своєї провини не заперечував, але підписувати документ не захотів.

Побратими Віконський звернулися в мерію, де їм заявили, що влада не може впливати на всіх. Тим не менше з водієм-хамом пообіцяли поговорити.

За відмову провезти в маршрутці бійця АТО водієві маршрутки загрожує штраф в розмірі 170 грн. Рішення про його звільнення може прийняти тільки керівництво транспортної компанії, в якій він працює.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...