"Я всіх тр**нув там на цю всю Європу!": Данилко відзначився скандальною заявою під час нацвідбору Євробачення-2018 (відео)

У суботу, 17 лютого, відбувся другий півфінал Національного відбору на Євробачення 2018. Дев'ять учасників представили свої авторські пісні.

Під номером 7 виступив колектив Mountain Breeze - фіналісти Х-фактора, наставником яких на проекті був Андрій Данилко, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що Данилко є також суддею Нацвідбору. Тому під час оголошення оцінок від журі та глядачів виникла суперечка між артистом і ведучим конкурсу. Після чого Данилко приголомшив несподіваною заявою про Євробачення.

Далі - докладно:

Сергій Притула поцікавився у Данилка, чому він поставив високий бал Mountain Breeze, вимагаючи об'єктивності в оцінюванні (від себе Данилко дав хлопцям 8 балів - ред.).

На думку Данилко, хлопці юні, талановиті і перспективні, також у них хороша пісня. З ним була солідарна Джамала, але вона вказала на основний недолік виступу колективу: "Пісня є, але немає живого виконання досконального". Додамо, що Джамала поставила від себе їм всього 4 бали. Низька оцінка для Mountain Breeze була і від Євгена Філатова - третього судді Нацвідбору.

Притула спробував розібратися в причинах такого неспівпадання оцінок. Однак це призвело до суперечки між ним і Данилко, який відстоював Mountain Breeze.

"Сергію, як ти кажеш таке?" - обурився Данилко на репліку Притули, що "такого Mountain Breeze пів Європи завалено, і ніхто їх не посилає ні від Швеції, ні від Данії, ні від Бельгії". "А у нас виходить, все дівчаток посилають однакових", - додав Данилко.

"Дівчатка беруть місця! - заперечив йому Притула. - За які не соромно!" "І що далі? - відповів Данилко. - Що ти будеш з цим місцем робити? Це веселі старти радянські. Це наш час. Дай молоді просто круто виступити".

Після цього Притула вирішив нагадати Андрію про його участь в Євробаченні. "Андрій Михайлович, ти коли брав друге місце на Євробаченні, для тебе це теж не були дитячі старти. Це заявка і можливість гастролювати по Європі", - почав він.

Проте його перебив Данилко, заявивши: "Так мені було плювати з великої гори, яке я місце... Я всіх тр**нув там на цю всю Європу! Досі забути не можуть!"

Наведений фрагмент дивитися з 10 хвилини і 30 секунди:

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...