"Я ж простий солдат, а до мене поставилися з повагою": Маріупольські "копи" вибачились перед бійцем АТО

Керівництво маріупольської поліції вибачилося перед воїном АТО за неприємний інцидент, що стався на автовокзалі, і компенсували гроші за квиток.

Як повідомлялося раніше, 20 березня на автовокзалі Маріуполя військовослужбовця 54-ї бригади, який воював на Світлодарській дузі, оштрафували за куріння у невстановленому місці. А поки "копи" виписували протокол (складання протоколу зайняло 25-30 хвилин), його автобус поїхав разом з речами. Чоловікові довелося купувати інший квиток, добиратися наступним автобусом додому і розшукувати речі, передають Патріоти України.

"Мені сказали, що поліцейські повинні були зробити мені зауваження, я б викинув цигарку і сів у свою маршрутку", - розповів воїн у коментарі 0629.com.ua. Ця історія завдяки волонтерам дійшла до керівництва поліції в Донецькій області і безпосереднього керівника поліції міста Миколи Побойного. Як результат - керівництво поліції вийшло на зв'язок з військовослужбовцем і на наступний день приїхало до нього додому - в село неподалік від Бердянська, за більш ніж 100 км від Маріуполя.

"Копи" вибачилися за дії своїх співробітників, а також компенсували бійцеві вартість покупки другого квитка. За словами самого воїна, після того, як перед ним вибачилися і компенсували гроші за квиток, він не тримає зла на правоохоронців. "Коли вони приїхали і ми поговорили, у мене камінь з душі впав. Я ж простий солдат, а до мене поставилися з повагою", - сказав боєць.

Також додав, що його випадок - це хороший приклад того, як можна знаходити компроміс у будь-якій ситуації. "Я зрозумів, що не дарма воював, що якщо з такою повагою до мене поставилося керівництво поліції Маріуполя, то у нас ще все попереду. Ми ще збудуємо нову Україну", - резюмував він.

Зараз серед правоохоронців Маріуполя проводиться службова перевірка і винні співробітники будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...