"Я - зрадник. Під час війни я поїхав/-ла на гастролі в Російську Федерацію (або отримувати нагороди в Росії)", - Приходько запропонувала особливим чином представляти артистів, які гастролюють у РФ

Українська співачка Анастасія Приходько, яка відома своєю патріотичною позицією, запропонувала робити відео на кордоні з артистами, які гастролюють в Росії.

Анастасія ПриходькоПро це вона повідомила, відповідаючи на питання в чаті видання "Главред", передають Патріоти України.

"Особливим чином представляти в ефірах таких артистів — хороша ідея. Наприклад, представляючи Таїсію Повалій, можна писати, що під час Майдану вона поїхала виступати в Кремль, і дату писати. А ще можна робити так: коли артист перетинає кордон, повертаючись з Росії в Україну, можна прямо на митниці записувати з ним відео — нехай скаже на камеру: "Я — зрадник. Під час війни я поїхав/-ла на гастролі в Російську Федерацію (або отримувати нагороди в Росії)", - сказала Приходько.

За словами співачки, у влади України в голові ще Радянський Союз. "Насправді, ми можемо говорити про це годинами, але всі ці питання повинні вирішувати люди "нагорі". Але знову-таки, повертаючись до наших баранів, у тих, хто зараз керує країною, в голові ще Радянський Союз, бо гастролі в Росії для них — це норма. Тобто вони як і раніше думають, що є один великий Радянський Союз, бо всі їздять з країни в країну, що в Україні зараз АТО, а не війна. Але антитерористична операція — це Charlie Hebdo у Франції, коли операція була закінчена за три години", - висловилася зірка.

"Взагалі, про цю проблему слід думати не тільки в контексті артистів, але також і в контексті діяльності людей з інших сфер. Треба боротися з тими, хто показує, що можна в самий складний момент зраджувати свою країну, своїх людей, своїх військових, які ціною власного життя захищають кожного з нас. А вони собі спокійно їздять в Росію, артисти гастролюють там і у вус не дують...", - резюмувала співачка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...