Ядерна зброя Росії в Криму: Муждабаєв розповів, що може зупинити Путіна (відео)

Тільки найжорсткіші санкції Заходу, спрямовані на розвал Росії, зможуть завадити планам Кремля щодо розміщення ядерної зброї в анексованому Криму.

Айдер Муждабаев

Таку думку висловив журналіст Айдер Муждабаев, передають Патріоти України. За його словами, в інформації ЗМІ про розміщення на півострові ядерних боєголовок "зовсім нічого дивного немає".

"Крим Росії зовсім не потрібен, ані люди, які там живуть, ані, в першу чергу, кримські татари, та й усі інші. Навіть прихильники "русского міра" їм там не потрібні. Крим їм потрібен як плацдарм, який виправдовує придуману легенду про "російський Крим", про святість і все ось це", — заявив Муждабаев.

На питання, чи можна завадити планам РФ на півострові, журналіст відповів: "У цей момент — ні".

"Протистояти Росії можна тільки одним способом — найжорстокішими економічними санкціями. І держава Російська Федерація у тому вигляді, в якому вона зараз існує, перестане існувати за рік, оскільки 80% бюджету Росії становлять надходження за продані їй енергоносії. Поки цього не сталося, Путін буде творити що завгодно, де завгодно і як завгодно", — підкреслив він.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...