Як американські політтехнологи готують Юрія Бойка в президенти, - політолог

Екс-регіонал не хоче виглядати як проросійський кандидат, як людина, що орієнтується на Москву.

Юрій Бойко

Про це розповів український політтехнолог Тарас Березовець, передають Патріоти України.

"Вже не вперше укладають контракт американські політтехнологи з екс-регіоналами. Першим був Віктор Янукович, який підписав контракт з Манафортом. Аналізуючи цей успішний досвід, Юрій Бойко вирішив так само працювати з американцями. Тоді співпраця з американськими політтехнологами виявилася вдалою для Віктора Януковича: партія регіонів виграла парламентську кампанію в 2006-2007 роках, а пізніше і президентські вибори у 2010", – зазначив експерт.

"Я думаю, що, аналізуючи цей успішний досвід, Юрій Бойко вирішив так само працювати з американцями. Чому саме з ними? Американські політтехнологи вважаються найкращими у світі з точки зору роботи за соціологічним опитуванням. Тобто вони працюють найкраще визначають потреби виборців", – сказав Тарас Березовець.

"Крім того, американці дуже добре працюють з іміджем, візуальною картинкою. Саме тому Бойко зараз, в першу чергу, орієнтується на допомогу американських політтехнологів для того, аби виправити свій імідж за кордоном. Ніхто не хоче виглядати як проросійський кандидат, тобто людиною, яка орієнтується на Москву", – додав Березовець.

Джерело: 24-й канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...