Як Аваков підставляє президента, - Казанський

Ситуацію з позбавленням колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі громадянства України ініціював міністр внутрішніх справ Арсен Аваков для того, щоб підставити президента Петра Порошенка.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Вчора депутати оффрекордс пояснювали те, що відбувається так - історію з позбавленням громадянства продавив Арсен Борисович, щоб підставити Порошенка. За підсумками дня схиляюся до того, що це схоже на правду. Особливо якщо врахувати, що поїзд з Перемишля спочатку був затриманий на вимогу національній поліції (так передали по гучному зв'язку)" - написав він.

Казанський додав, що в цій ситуації Порошенко вже не може "здати назад".

"При цьому всі шишки в ситуації, що склалася дістаються в першу чергу саме йому», - підкреслив журналіст.

"Саакашвілі - політик подібного типу, якого вбиває рутинна робота, але який легко і швидко злітає у вирі бурхливих подій. По натурі він революціонер, як і Навальний. Він кайфує, коли його пресують. Особливо це добре помітно, коли знаходишся поруч і бачиш його живцем" - зазначив він.

Журналіст нагадав, що поки на Саакашвілі не звертали уваги, його рейтинг падав. "Звідси випливає простий висновок. Не можна створювати для Саакашвілі ситуацію, в якій він буде відчувати себе, як риба у воді. І ось, в той момент, коли, здавалося, ніякої небезпеки від Міхо вже не виходило, його раптово вирішили на рівному місці зробити героєм" , - акцентував Казанський.

"Знову ж таки, складно пояснити все це інакше, ніж чиїмось злим задумом. Саакашвілі - король піару. Він вичавив із ситуації максимум. Але він нічого не зміг би зробити, якби цю ситуацію для нього люб'язно не створили", - резюмував він.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...