Як би не тішили себе надіями друзяки "руського міру": "Ми маємо стати для них чужими, незрозумілими, далекими. Іншими", - Казанжи

Та країна не має майбутнього. Вона рано чи пізно розпадеться на Татарстани, Ічкерії, Башкирстани і т.д. Там попереду багато всього цікавого. Для нас. В якості глядачів.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише українська журналістка, письменниця і громадський діяч Зоя Казанжи, передають Патріоти України.

"Відміна будь-якого транспортного сполучення з Росією – давно пора.

А ще обов‘язкова вимога знати мову для всіх, хто працює в державному секторі, медіа та сфері послуг, освіта виключно українською та англійськими мовами – ми маємо стати для них чужими, незрозумілими, далекими. Іншими.

Та країна не має майбутнього. Вона рано чи пізно розпадеться на Татарстани, Ічкерії, Башкирстани і т.д. Там попереду багато всього цікавого. Для нас. В якості глядачів.

Ми вирвалися. Вже вирвалися. Як би нас не тягнули назад. Як би не тішили себе надіями друзяки "руського міру".

Росія – тотальне зло. І треба жорстко викорінювати те зло тут, вдома. Скрізь, де воно буде намагатися проростати."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...