"Як гарний учень Сталіна": Канадський сенатор викрила страх Путіна перед Україною

Президент Росії Володимир Путін усвідомлює загрози, які успішна Україна створює його правлінню.

Рейнел Андрейчак

Про це розповіла канадський сенатор Рейнел Андрейчак під час вшанування жертв Голодомору в Оттаві, уточнивши, що російський лідер в цьому відношенні є гарний учнем радянського диктатора Йосипа Сталіна, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"З кожним роком серед нас залишається все менше свідків і ми втрачаємо важливі людські зв'язки з тими спогадами. Надалі на нас лягає відповідальність за захист пам'яті мільйонів жертв від напливу пропаганди і заперечень, досі розповсюджуваних Кремлем", – зазначила Андрейчак.

За словами сенатора, Голодомор змусив українців замовкнути, але не зміг зломити їхній дух, що доводиться існуванням України як незалежної держави і готовністю громадян боротися.

"Однак зараз, через 85 років після Голодомору, українців знову змусили виступити на захист власної держави, її суверенітету і територіальної цілісності. Знову режим в Кремлі намагається підірвати державність України", – додала вона.

Андрейчак також уточнила, що Сталіна лякала незалежність і небажання українців підкоритися російському імперському проекту. "Путін як гарний учень також розуміє загрози, які успішна і демократична Україна створює його правлінню. Саме тому друзі України в усьому світі піднялися разом. Саме тому ми повинні пам'ятати про Голодомор і усвідомлювати його релевантність 85 років по-тому", – підсумувала канадський сенатор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...