Як його земля носить! - Українського розвідника забив до смерті старшина - "любитель" Росії

Командира розвідувального взводу 28-ї бригади 48-річного Ярослава "Сяву" Гаврилюка, який 28 жовтня помер в зоні ООС, забив до смерті старший за званням.

Попрощалися з Ярославом в середу в одеському Будинку офіцерів, поховали на його Таїровському кладовищі, передають Патріоти України.

"На ґрунті неприязних особистих стосунків його побив командир розвідки батальйону Андрій М. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, відкрили кримінальне провадження", - розповідали військовослужбовці бригади в прокуратурі. - Вони служили разом півтора року. Андрій часто нападав на Ярослава".

Побив Ярослава Гаврилюка командир розвідки батальйону - одесит. Незважаючи на офіцерську посаду, він носить сержантські погони. Родичка підозрюваного в злочині працює в навчальному закладі МВС України. Товариші по службі Ярослава побоюються, що він уникне відповідальності.

"У 2014 році, коли вже щосили бушувала війна на сході, цей Андрій М. розміщував в соцмережах фотографії з георгіївською стрічкою", - пише місцеве видання.

Андрій М. народився в 1973 році. Закінчив Одеську національну юридичну академію, був членом сепаратистської партії "Родіна". Балотувався від неї в 2010 році в Одеську облраду.

Джерело: Думская
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...