Як медіапростит*тка рятувала честь Х*йла: Скабеєва сказилася через критику Путіна

Словесна перепалка виникла на грунті слів українського гостя, який розкритикував президента РФ Володимира Путіна.

Одіозною російською пропагандистською Ольгою Скабеєвою був влаштований скандал під час прямого ефіру, передають Патріоти України.

Суперечка виникла з українцем Гордієм Бєловим на тлі висловлювань російської сторони про фейковий втечу президента України Петра Порошенка від натовпу виборців. За словами Бєлова, чинний глава української держави без проблем навідується з візитом в усі міста країни, щоб зустрітися з місцевими жителями. "Я вам хочу напомнить — ровно год назад вашу трагедию в Кемерово, когда погибли люди. И приехал ваш президент, который даже не вышел к своим людям. Для вас так лучше? А в Украине выходит президент и общается со своими людьми", - заявив український громадський діяч.

У свою чергу, російська ведуча не на жарт сказилася, почувши таку заяву, і стала щосили захищати честь Володимира Путіна, не підбираючи слів для образ на адресу громадян України. "Гордей, вы сейчас выступаете как мерзавец, спекулируя на наших трагедиях! Не рассказывайте нам ничего на тему того, что Путин к людям не вышел! Он, естественно, к людям вышел! Вы сейчас стоите и врете в прямом эфире!" - прозвучали слова від Скабеєвої.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...