Як президент привітав свою дружину з річницею весілля

Президент Петро Порошенко привітав свою дружину пані Марину Порошенко з 34-ю річницею весілля під час святкових заходів до Дня Вінниці.

Про це йдеться в інформації офіційного сайту президента України, передають Патріоти України.

«Є ще одна подія, про яку я по-людськи хочу сказати сьогодні вам, тисячам вінничанам та гостям міста, які сьогодні прибули разом з нами для того, щоб відсвяткувати цей день народження. 8 вересня для мене особисто є величезним святом – 34 роки тому в мене з Мариною було весілля. І сьогодні ми святкуємо річницю нашого весілля», - розповів Глава держави.
«Дуже люблю свою дружину. І всім бажаю такого самого кохання, яке є в нас з Мариною», - додав Петро Порошенко.
Під час прогулянки вулицями Вінниці Президент разом з дружиною Мариною послухали музичні твори у виконанні місцевих музикантів. Глава держави попросив їх виконати мелодію із фільму "Ромео і Джульєтта". Петро Порошенко розповів, що похід на перегляд цієї картини був одним із перших його побачень з пані Мариною. "Коли ми з Мариною ще зустрічалися ми пішли на перше таке романтичне побачення у кінотеатр. Тоді тільки вийшов фільм "Ромео і Джульєтта". І для мене цей фільм, музика з цього фільму була як символ нашої любові ще до весілля", - сказав Президент, звертаючись до музикантів.
Після виконання музичного твору Петро Порошенко подякував музикантам і сказав, що цією мелодію хотів би привітати кохану дружину з річницею весілля. "Дякую вінничани. Зі святом Вінниця і зі святом Марина Анатоліївна", - сказав він.

Містяни підхопили вітання оплесками і також привітали президентське подружжя з 34-ю річницею весілля.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...