Як протистояння Саакашвілі і влади може використати Коломойський

Ігор Коломойський не довіряє, а тому навряд чи буде сприяти приходу до влади Міхеїла Саакашвілі. Проте він може використовувати конфлікт із Саакашвілі, щоб послабити владу та домовлятися з нею на своїх умовах.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України.

Співзасновник Громадянської платформи «Нова Країна» Андрій Длігач, коментуючи судові процеси довкола «Приватбанку», зауважив, що домовитися із Ігорем Коломойським складно.

«Будь-які домовленості із Коломойським, мені здається, це завжди тимчасова ситуація», – погодився політолог Володимир Фесенко.

Гість програми також зауважив, що чув чутки щодо того, що Ігор Коломойський начебто є одним із спонсорів акцій протесту, які очолює третій президент Грузії, лідер «Руху нових сил» Міхеїл Саакашвілі.

«І, між іншим, згадують не лише Коломойського… Григоришина теж називають серед спонсорів «Міхо-Майдану», – заявив політолог.

Володимир Фесенко наголосив, що Ігор Коломойський не довіряє, а тому навряд чи буде сприяти приходу до влади Міхеїла Саакашвілі. «Він не довіряє Саакашвілі…, проте він може використовувати цей конфлікт, це протистояння у своїх інтересах для того, щоби, по-перше, послабити владу, президентську команду, а коли противник на фронті економічного та фінансового протистояння послаблений, він скоріше буде домовлятися. І Коломойський таким чином може примушувати або натякати іншій стороні – я готовий домовлятися, але на моїх умовах або із врахуванням моїх умов», – заявив Володимир Фесенко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...