"Як розпізнати проросійського кандидата в президенти", - Муждабаєв (відео)

Українським президентом має бути чесний, порядний політик, який не продасться Росії, не здасть інтересів України.

Айдер Муждабаєв

Про це розповів журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

"Усі, хто зараз говорить про мир із РФ, - це люди, яких купив Путін. Хто вимовляє слово "мир" - все, до побачення. Те, що вони в Україні на свободі - не їхня заслуга, а наше недопрацювання. Мир із позицій капітуляції - неприйнятний", - говорить він.

Журналіст вважає, що, якщо політик забуває про Крим і Донбас, відмахується загальними фразами - це теж критерій того, що він - нечесний і проросійський.

"Якщо український політик забуває про Крим, то цей товариш сто відсотків спілкується з Кремлем. Те саме, якщо він не підтримує прагнення кримськотатарського народу отримати батьківщину, як автономію в складі України. Ми завжди жили під гнітом російської більшості. Вони зараз додали свого населення на півострові, щоб казати, що їх там багато, і кримські татари не мають ніяких прав. Ми - корінний народ України. У нас мають бути свої права на мову, культуру, на рішення щодо природи, надр", - пояснює Айдер Муждабаєв.

На його думку, у Москві розуміють, що їм не вдасться просунути в Україні відверто проросійського політика.

"Їм треба варіант realpolitic (політика, зосереджена на силі та здатності впливати на рішення інших країн, а не на ідеалах, моралі, принципах. - ред.), подібний до західного, щоб намагався домовитися з Кремлем. Насправді, realpolitic для України - це кінець і поглинання. Такий президент нам точно не треба", - додає журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...