Як секс по телефону став у нагоді Савченко під час служби в ЗСУ (відео)

Позафракційний нардеп Надія Савченко зізналася, що робота в службі сексу по телефону не змінила її ставлення до чоловіків, але навчила розбиратися в їх характерах і вираховувати платоспроможних.

Як розповіла депутат в ефірі Бацман.Live, робота в цій сфері стала в нагоді їй в тому, що дала їй розуміння роботи системи телефонного з'єднання, передають Патріоти України.

"Тобто я зрозуміла саму систему, як психологічно вираховуються люди. Там потрібно було зрозуміти, хто з клієнтів платоспроможний, а для цього є ціла система, можливо навіть така, як на телеканалах. Є рядок, що біжить, ти постійно перевіряєш інформацію, тому це, в першу чергу, навчило концентрувати увагу, коли ти робиш щось одне, але можеш відволікатися на інше", - розповіла Савченко.

За її словами, цей досвід став у нагоді їй під час служби в ЗСУ.

"Я потім могла легко вирахувати, хто саме користується такими послугами, тому що я знала, як підключаються ці лінії, в який час, які тарифи. Так, правда, це не сподобалося військовому керівництву", - зазначила нардеп.

На питання, якби їй подзвонив Путін, і куди б вона його відправила, Савченко зазначила, що, напевно, і не впізнала б тоді, що їй телефонує президент РФ.

"Він теж не знав би, кому він дзвонить. Знаєте, це зв'язок без зв'язку з реальністю, тому, я б просто виконала свою роботу", - додала вона.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...