Як сказав би Кіля Азіров - справжній "гаспідарнік": У мережі з'явилося відео зів'ялої вотчини Бойка

Журналіст Денис Казанський показав у мережі місто Рубіжне Луганської області, яке є вотчиною кандидата в президенти від партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка, який побував раніше в Кремлі.

На відео, викладеному в мережі, можна споглядати суцільні руїни. "Місцева промисловість майже повністю знищена і сплюндрована... Від заводів гігантів із колективами у кілька тисяч співробітників залишилися тільки купи битої цегли. І ця розруха – не наслідки бойових дій. Це наслідки "талановитого керівництва "луганських еліт", – прокоментував журналіст, передають Патріоти України.

При цьому він показав розвалений завод "Краситель". До його руйнування, підкреслює Казанський, причетний колишній міністр оборони часів Віктора Януковича Павло Лебедєв (зараз він у РФ).

"Результати діяльності цих чудових фахівців можна бачити в моєму відео. Насолоджуйтеся", – резюмував автор.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...