Як сьогодні виглядає окупований Донецьк (фото)

Окупований російськими бойовиками Донецьк продовжує занепадати.

Відеоблогер Костянтин Скорятін, який проживає у Донецьку показав, на що перетворилися центральні вулиці міста, передають Патріоти України.

Він здійснив велопрогулянку центральним парком відпочинку ім. Щербакова та навколо колишнього стадіону «Шахтар».

«Сам парк за останні 5 років практично не змінився... Всі кафешки, що були, працюють. Звичайно, змінилася кількість відвідувачів», – зазначає Скорятін.

«Одразу на в'їзді трохи вище від входу ми бачимо ось таке моторошне видовище», – розповідає блогер про згорілий у 2016 році дельфінарій «Немо».

Також блогер проїхав на авторинок, який розташований за непрацюючим стадіоном «Шахтар». «Найбільший в нашому регіоні авторинок. Тут, в основному, стоять перекупники. Але, мабуть, я приїхав уже під закриття. А під час роботи тут все заставлено машинами. Продають, в основному, різноманітний битий мотлох», - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...