Як США вдосконалюють механізм санкційного тиску на Росію

Президент США делегував державному секретарю і міністру фінансів певні повноваження щодо імплементації нових санкцій проти РФ, зокрема в контексті російської агресії проти України.

Про це повідомляє Посольство України у США на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначили в дипвідомстві, нові санкції будуть введені проти російських нафтових проектів, фінансових інститутів, осіб, відповідальних за порушення прав людини, фізичних і юридичних осіб, залучених до співпраці з російськими розвідувальними та оборонним відомствами, інвестицій у приватизацію російських державних активів, розвитку нафто - і газопроводів у РФ, фізичних і юридичних осіб, які ухиляються від дії американських санкцій, а також проти російської діяльності, спрямованої на підрив кібербезпеки.

"Всі можливі кроки американської адміністрації щодо будь-якого послаблення антиросійських санкцій будуть предметом відповідного розгляду в Конгресі", - наголосили в Посольстві.

Крім цього державний секретар повинен буде подавати до Конгресу Сполучених Штатів звіти про всі медійні організації, контрольовані або які фінансуються російським урядом, а також щодо російського впливу на вибори в країнах Європи і Євразії.

"Зазначені дії суттєво посилять американський тиск на РФ із метою примусу Кремля до виконання своїх зобов'язань згідно з Мінськими домовленостями, а також припинення незаконної окупації українського Криму", - резюмували в Посольстві.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...