Як українські гастролери на російському фестивалі соліста Rammstein спокушали (фото)

Українські знаменитості побували на російському музичному фестивалі «Жара» і вже встигли поділитися першими знімками з сонячного Баку.

Світлана Лобода і соліст Rammstein Тілль Ліндеманн / Instagram

З 27 по 30 липня в Баку відбувся музичний фестиваль «Жара», який зібрав на одній сцені безліч зірок, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Захід відвідали і численні українські знаменитості, які вже встигли поділитися подробицями «Жары» на своїх сторінках в соцмережах.

Віра Брежнєва, Ані Лорак, Світлана Лобода, Діма Монатік, Софія Ротару зі своєю сім'єю і багато інших - пропонуємо подивитися, як пройшли 4 дні українських селебреті в Баку.

Як повідомляв УНІАН-Таблоїд, соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн відвідав фестиваль «Жара» в Баку, під час якого попросив про допомогу через пильну увагу українських і російських знаменитостей. Сам Ліндеманн у фестивалі не брав участі, він приїхав до Баку як гість.

Російські поп-зірки постійно фотографувалися з лідером Rammstein, причому німець на знімках виглядав нещасним. На це звернув увагу житель Баку Шаміль Рамазанов, який жартома попросив Ліндеманна двічі моргнути, якщо того тримають у заручниках.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...