Як "відмазують" водія-вбивцю на Hummer у Києві: Журналіст розкрив "класичну" схему (фото, відео)

Адвокати водія Hummer Кирила Островського, який у Києві на смерть збив дитину на пішохідному переході, вже запустили кампанію з виправдання винуватця ДТП в очах суспільства. В результаті Островський може відбутися умовним терміном.
Hummer-вбивця

Таку думку висловив відомий журналіст, керівник проекту dtp.kiev.ua Влад Антонов, передають Патріоти України.

"Йде класична схема "відмазки" водія, тому що вже кажуть, що він не тікав, що він скоїв наїзд на жовтий сигнал, що дівчинка вибігла на дорогу. Зараз друга сторона максимально використовує всі засоби, щоб виправдати водія перед правоохоронцями і в очах суспільства. На людей це впливає, вже кажуть, що Кирило був не такий винний, що дівчинка була без матері, необережно вибігла тощо", - заявив Антонов.

Кирило Островський

Журналіст спрогнозував, що заарештований водій, швидше за все, отримає умовний термін. "Я думаю, він точно не буде сидіти в колонії за це вбивство. В Україні людей взагалі дуже рідко саджають у колонію за смертельні аварії. Якщо є певні гроші, можливість найняти адвоката - дуже рідко хто йде в колонії через ДТП - навіть з загиблими", - підкреслив він.

При цьому Антонов вважає, що Островський, незважаючи на його виправдання, намагався втекти з місця смертельного ДТП. "Я особисто спілкувався з двома водіями, які затримували цього чоловіка. Вони перебували на місці і бачили все. Вони стояли на світлофорі на червоне світло, ця людина збила дівчинку і поїхала далі. Вони одразу почали переслідування, і через 250 метрів їм вдалося заблокувати автомобіль і змусити водія вийти. Це була справжня спроба втекти", - зазначив він.

"За словами людей, які затримували, він поводився дуже агресивно і досить дивно. Це може бути шок або дія якихось препаратів - це вже повинні винести вердикт медики. Але те, що він відмовився від здачі якихось своїх рідин, говорить про те, що є певна лінія захисту. У цьому випадку сторона водія поводиться досить стандартно", - заявив журналіст.

На думку Антонова, захист водія розраховує на те, що інтерес суспільства до справи буде падати в геометричній прогресії з кожним днем: "За місяць ця історія з дівчинкою вже не буде такою цікавою суспільству, як зараз".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...