Як виховати генія: Рецепт від мами Ілона Маска (відео)

Жінка каже, що радіє стосункам у родині, хоча життя для неї ніколи не було простим.
Мей та Ілон Маск

До Києва на кілька днів навідалася мама Ілона Маска. Журналісти розпитали Мей Маск, як їй вдалося виховати генія, котрий пересаджує людей на електромобілі Tesla та планує зробити космічний туризм буденним явищем, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Як виявилося, відома 70-річна дієтолог та модель говорити про свого знаменитого сина та видавати секрети виховання не хоче. "У мене троє дітей, і вони працювали завжди багато, робили добрі речі. Я вчила їх, аби все, що вони робили, приносило користь не тільки для них, а й для оточення. Я пишаюся ними", - зізналася вона. Крім старшого Ілона, котрого знає весь світ, жінка має сина Кімбела, котрий є власником мережі ресторанів, а також дочку Тугу – режисера і продюсера.

Свою родину жінка називає дружньою, а спільною для всіх рисою виокремлює почуття гумору. Саме через це, вважає Мей Маск, рідні полюбляють проводити час разом. Однак міцні родинні зв’язки не допомогли нікому в позачерговій покупці Tesla – мама чекає на машину в загальній черзі та мусить пропустити понад 300 тисяч інших покупців.

Мей Маск дуже цікавить можливість дати поради українським жінкам, що їм їсти та носити, а також як будувати кар’єру. "Проста звичайна їжа, придбана в супермаркеті. Жодних специфічних соків, добавок", - так, твердить жінка, вона годувала й Ілона. Мей працює з 15 років, була моделлю, після народження дітей погладшала на 18 кілограмів, тож поки худла – вирішила стати ще й дієтологом. Рецепт її власної стрункості – жінка не має бути голодною, тоді вона не переїдатиме. Сама завжди носить із собою боби, горіхи та чорнослив, а тим, хто любить поїсти перед сном, радить склянку молока або шматочок сиру. "Ми маємо бути владними супер-жінками. І в мене порад стосовно чоловіків немає", - вважає вона.

З чоловіком і батьком трьох її дітей інженером Еролом Маском Мей розлучилася в 31. Через два роки після цього старший 10-річний син Ілон заявив, що буде жити із батьком. Згодом до нього приєдналася і молодша сестра. Вони жили в Преторії (ПАР), а коли майбутньому мільярдеру було 18, він переїхав у Канаду на навчання. За ним переїхала і мама. "Я боролося все своє життя. Лише дитинство було щасливим та прекрасним, але після цього – забагато боротьби", - зізналася вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...